perjantai 3. kesäkuuta 2011

We're in Bangkok, Baby!

Ensimmäinen täysi päivä täällä Bangkokissa on takana. Kroppa oli eilisen vielä aivan sekaisin. Menimme melko ajoissa nukkumaan, kun mukamas väsytti ja kuinka ollakkaan klo 1.55 heräsin täysin pirteänä ja pyörin sängyssä ainakin klo neljään asti, ennen kuin simahdin. Aamulla sitten kun heräsimme, molemmat olivat melkein enemmän väsyneitä kun eilisiltana. Myös aamiaisen kanssa oli vähän vaikeaa, ei oikein suostunut vatsa ottamaan vastaan.

Aamiainen olikin huima. On aivan turha alkaa luettelemaan kaikkea tarjolla ollutta. Kerron vain tarvittavan: leivät paahdettiin avotulella, kiviuunissa. Asteita oli jo silloin klo 9 aikaan lähes 30, joten voitte kuvitella millainen posti on paahtaa leipiä siinä avotulen äärellä. Petra hehkutti eilisessä blogissaan palvelua, aamiaisella sama meno jatkui. Lautasliinat viikattiin syliin ja tuolit aseteltiin alle istuessa. Kahvikuppi täyttyi huomaamatta itsestään ja maitoastia oli koko ajan täynnä.

Hotelli on muutenkin uskomaton. Näkymä on henkeäsalpaava ja kylpyhuoneessa Bvlgarin tuotteet, enpä ole kahden päivän suihkujen aikana ikinä käyttänyt shamppoita ja geelejä yhtä hövelisti, pullot ovat aina täynnä siivojan käynnin jälkeen. Aamulla oli oven alta työnnetty lappu, missä pyydettiin kertomaan milloin siivooja voisi käydä, sekä päivän lehti.

Aaimiaisen jälkeen satoikin vettä. Sehän sopi meille, listalla oli muutamia hankintoja, joten ajelimme skytrainilla keskustaan ja tiemme vei Pantip Plazaan, paikalliseen IT-tavarataloon. Tässä vaiheessa Petra lähti naapuriin, jossa on vaatteiden tukkukauppiaiden Platinum mall. Tuloksena reissusta oli kummitytöille tuliaismekot ja minulle uusi muistikortti kameraan.

Päätimme kävellä lounaalle siam- squarelle, koska matkan varrella oli viime vuotisten mellakoiden pahimmat tuhopaikat. Jos ei tietäisi, ei tätä huomaisi. Ainoastaan yksi palanut talo oli osittain purkamatta ja sekin naamioituna niin hienosti pressuihin, ettei ensin huomattu.

Ruokailut tänään koostuivat seuraavista: friteerattua kanaa curryssa, sushia, kevätrullia (vihdoin!), butterchickeniä, valkosipuli naan-leipää, tom yam keittoa ja jättimäinen sanko popcornia. Viimeinen syötiin puoliksi samalla kun katsoimme uusimman Pirates of the carribean- leffan. Ostareilla lojumisen sekaan mahdutimme myös ensimmäisen jalkahieronnan joka tuli kyllä tarpeeseen. Huomenna ajatuksena olisi mennä Chatuchakin viikonloppumarkkinoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti